Ferrari Land

spanje

70.000 vierkante meter aan plezier en adrenaline in Ferrari Land

Behalve PortAventura is ook Ferrari Land een populair themapark in PortAventura World, het internationaal bekende resort in badplaats Salou. Ferrari Land is een attractiepark dat geheel aan Italië en Ferrari is gewijd en behoort zo tot de uniekste themaparken van Europa. Van een speeltuin in F1 stijl en toffe racesimulators tot razendsnelle achtbanen zoals de Red Force: in dit park vind je het allemaal. En kun je van de Formule 1 niet genoeg krijgen? Je kunt in Ferrari Land zelfs in een hotel overnachten.

De leukste attracties voor bezoekers van alle leeftijden

Net als PortAventura heeft ook Ferrari Land tal van attracties voor alle leeftijden. In totaal telt het park er zestien, waaronder enkele ritten die voor echte waaghalzen zijn bestemd. Stap bijvoorbeeld in de Thrill Towers en maak je op voor een duizelingwekkende vrije val! Of ga op de racebaan de strijd aan met de rest om als eerste over de finish te komen. Ook aan de kleintjes is natuurlijk gedacht, zodat elk gezinslid in Ferrari Land van een heerlijke dag kan genieten.

De Red Force, hét hoogtepunt van het pretpark

Durfals zullen niet kunnen wachten tot ze plaats kunnen nemen in de Red Force, die zichzelf de hoogste én snelste achtbaan van Europa mag noemen. Een flinke portie stalen zenuwen is dus wel vereist! De Red Force heeft een hoogte van 112 meter. Binnen vijf seconden na de start bereikt de achtbaan een snelheid van wel 180 kilometer per uur. Met zulke G-krachten voel je meteen hoe het is om als een professionele F1-coureur je race te starten.

Regel je kaartjes voor Ferrari Land van tevoren

Net als PortAventura is Ferrari Land eveneens razend populair onder gezinnen met kinderen die aan de Costa Dorada verblijven. Zeker hartje zomer kan de wachttijd bij de ingang dan ook oplopen. Des te slimmer is het om vooraf een skip the line ticket te kopen. Met dit ticket in handen kun je én de rij overslaan én reken je op een korting van enkele euro’s per persoon. Een korting die de moeite waard is, zeker naarmate je Ferrari Land met een grotere groep bezoekt.


Handige reistips & deals

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...