Vakantiehuizen aan de Costa Dorada

Een vakantiehuis aan de Costa Dorada

Net als de andere Spaanse Costa’s is ook de Costa Dorada een meer dan geschikte plek voor een strandvakantie. Internationaal bekende badplaatsen als Salou weten elk jaar weer een stroom toeristen te trekken, maar ook de kleinere plaatsjes hebben alles in zich om jou van een geslaagde zon-, zee- en strandvakantie te garanderen. Boek je een vakantiehuisje aan de Costa Dorada, dan heb je bovendien een perfecte uitvalsbasis voor ontdekkingstochten in deze regio. Huur een accommodatie op een vakantiepark of direct van een particulier.

De voordelen van een vakantiehuisje aan de Costa Dorada

Kies je ervoor om een vakantiehuis aan de Costa Dorada te boeken, dan zul je tijdens je verblijf genieten van optimale privacy. Geen hotelgasten, geen personeel, maar alleen jouw eigen reisgezelschap om je heen. Vaak wordt een vakantiehuisje aan de Costa Dorada geboekt door vakantiegangers die graag onafhankelijk zijn en voor meer dan alleen de Spaanse zon komen. Zeker wanneer je een accommodatie direct bij een eigenaar boekt, kun je rekenen op de hoogste persoonlijke service.

Groepsaccommodaties

Met de hele familie naar de Spaanse zon? Met je vriendengroep inclusief partners jullie vriendenjubileum vieren? Daar heb je genoeg ruimte voor nodig. Gelukkig zijn er in deze regio van Spanje voldoende groepsaccommodaties te vinden. Zelfs voor tot dertig personen is een vakantiehuis aan de Costa Dorada te vinden. De woningen bieden veel privacy en beschikken doorgaans over een eigen zwembad. Ook de aanwezige sanitaire voorzieningen zijn in overeenstemming met de capaciteit van de vakantiewoning. Bovendien is het huren van een groepsaccommodatie een stuk voordeliger dan het huren van verschillende, losse vakantiewoningen.

Een appartement voor kleinere gezelschappen

In plaats van een vakantiehuisje aan de Costa Dorada of zelfs een luxe villa aan de ‘Gouden Kust’ kun je natuurlijk ook voor een appartement kiezen. Een ideale accommodatie voor een stel, gezin of kleine vriendengroep. Ook wat betreft appartementen is er volop keuze. Wil je direct aan het gouden zandstrand vertoeven, of verblijf je liever in het centrum van de badplaats? De meeste appartementen aan de Costa Dorada, in het Catalaans Costa Daurada genoemd, beschikken over een zwembad.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...