Reisorganisaties

Reisorganisaties die jou naar Istrië brengen

Istrië is een Kroatische regio die erom roept om ontdekt te worden. Hij stilt de honger van degenen die snakken naar een vernieuwende bestemming voor een zonvakantie, maar beantwoordt eveneens aan de behoefte van vakantiegangers die ook in de zomermaanden naar meer hunkeren dan alleen zon, zee en strand. Een bestemming boordevol cultuur, bijzondere gastronomie, een authentieke sfeer en als kers op de taart een vriendelijke bevolking. Je kunt je reis zelf samenstellen, of dit overlaten aan een reisorganisatie. Welke mogelijkheden heb je wat dit laatste betreft?


Reisorganisatie - Informatie

tui
TUI

TUI is een ervaren reisorganisatie en biedt voordelige zonvakanties aan naar diverse bestemmingen in Kroatië waaronder de regio Istrië

sunweb
Sunweb

Sunweb is een populaire reisorganisatie en is gespecialiseerd in het organiseren in zonvakanties, wintersportvakanties & autovakanties.


Tui bezorgt je een comfortabel verblijf aan de Istrische kust

Hoe kan het ook anders: de marktleider in Nederland heeft ook op het gebied van reizen naar Kroatië meer dan genoeg te bieden. Tui biedt je de mogelijkheid van zowel een vlieg- als autovakantie. De accommodaties die deze reisorganisatie je biedt, betreffen vaak een appartement, maar in de meeste gevallen een hotel dat met drie of vier sterren is gewaardeerd. Vaak in de directe nabijheid van de Adriatische Zee en met zwembaden waarover je niets te klagen hebt.

Met Kras per comfortabele touringcar Istrië rond

De Nederlandse reisorganisatie Kras kennen we vooral als specialist op het gebied van busreizen. Vanzelfsprekend heeft hij ook Kroatië in zijn aanbod. Met Kras reis je met een comfortabele touringcar van plek naar plek. Meestal overnacht je één nacht op een locatie, maar soms ook twee. Een rondreis door de regio kan eventueel worden gecombineerd met andere gebieden zoals Dalmatië, maar ook de Sloveense kust. Het voordeel van een georganiseerde busreis is dat je zelf nergens aan hoeft te denken. Leun achterover en geniet van Istrië.

Met Sunweb naar de Istrische zon

Sunweb is een bekende reisorganisatie die voornamelijk bekendstaat om zijn reisaanbod in de zomermaanden. Alhoewel autovakanties ook mogelijk zijn, betreffen de vaakst geboekte reizen naar Istrië bij deze aanbieder vliegreizen. Boek je bij Sunweb, dan worden je vlucht en je accommodatie voor je vastgelegd, net als de transfer tussen het vliegveld en je bestemming. In Istrië is er geen reisleiding van Sunweb aanwezig, maar wel een lokale vertegenwoordiger bij wie je voor al je vragen terecht kunt.

Kom helemaal tot rust met de all inclusive vakanties van D-reizen

D-reizen is dé reisorganisatie voor zonzoekers die toe zijn aan een flinke dosis rust. De reisorganisatie biedt namelijk voor het grootste deel all inclusive vakanties naar dit prachtige stukje Kroatië aan. Tijdens een all inclusive vakantie hoef je zelf helemaal nergens aan te denken. Bovendien weet je financieel precies waar je aan toe bent, omdat je op locatie in principe niets hoeft uit te geven. Tenzij je daar zelf voor kiest. Wel zo een fijn gevoel!

Altijd de scherpst geprijsde vakantie dankzij Prijsvrij en Vakantiediscounter

Prijsvrij en Vakantiediscounter mogen zelf dan wellicht geen reizen aanbieden, wel zijn beiden een handige vergelijkingstool van reizen naar Istrië die door andere organisaties worden aangeboden. Via deze online reisbureaus kun je het totaalaanbod en de gevraagde prijzen makkelijk met elkaar vergelijken. Tegelijkertijd maakt dit het keuzeaanbod van vakanties naar Istrië maximaal.

Handige reistips & deals

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...