Campings Tarragona

In Tarragona op een camping verblijven

Tarragona in het zuiden van de Costa Dorada is een badplaats boordevol cultuur en fijne zandstranden. In Tarragona worden campings omringd door weelderig natuurschoon, die de omgeving niet alleen een paradijselijk tintje geeft, maar ook voor rust en privacy zorgt. Doorgaans ligt een camping in Tarragona aan zee, zodat het helderblauwe water van de Middellandse Zee altijd binnen handbereik ligt. Boek in Tarragona een camping en tel af naar een vakantie vol zon, natuur, cultuur en lekker eten.

Camping Torre de la Mora S.A.

Kamperen in een zo natuurlijk mogelijke omgeving? Op deze camping verblijf je tussen het strand en het bos, een paradijselijk plekje dus! De terrassencamping heeft meer dan genoeg schaduwplekken en afbakening, zodat je privacy gegarandeerd is. Net als bungalows kun je ook tenten en stacaravans op deze camping in Tarragona aan Zee huren. In slechts een paar stappen sta je in de heldere baai, vlak bij natuurgebied Punta de la Mora. Tarragona zelf ligt op iets meer dan tien kilometer afstand.

Las Palmeras; een camping in Tarragona aan zee, geknipt voor rustzoekers

Wie in Tarragona naar campings zoekt om helemaal op tot rust te kunnen komen, vindt in Las Palmeras een meer dan geschikte kandidaat. De camping ligt op een ideale plek direct aan het strand, beschut door dennen- en palmbomen. Dit stukje strand van Tarragona is alleen via camping Las Palmeras te bereiken, waardoor je zelfs in de zomermaanden geniet van alle rust en ruimte. Je kunt van de camping helemaal naar Tarragona wandelen. Aan de andere kant ligt natuurreservaat Punta la Mora.

Camping Las Salinas

Zoek je in Tarragona naar een camping van klein formaat, dan ben je ook op camping Las Salinas aan het juiste adres. Ook deze camping in Tarragona ligt aan zee, om precies te zijn bij Platja Llarga. Dit fijne, witte zandstrand is 2700 meter lang en 45 meter breed en loopt langzaam af in zee. Las Salinas behoort in Tarragona tot de campings die geschikt zijn voor jonge gezinnen. De camping ligt vlak bij Tarragona, om precies te zijn op zes kilometer afstand. Op het terrein zijn een bar, restaurant en supermarkt aanwezig.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...