Campings in Sitges

Betaalbaar in Sitges verblijven: campings in een prachtige omgeving

Het smaakvolle Sitges, dat ondanks zijn populariteit onder toeristen uit binnen- en buitenland zijn karakter heeft weten te behouden, heeft qua accommodaties meer dan genoeg te bieden. Alhoewel de meeste hotels en appartementen iets prijziger zijn dan aan de meeste andere plekken aan de Costa Dorada, kun je op deze plek ook goedkoper overnachten. Aan de rand van Sitges liggen namelijk twee campings, die het je mogelijk maken om tegen een betaalbare prijs in een meer dan aangename omgeving te verblijven.

Sitges ligt tussen de heuvels en de zee en vormt daarmee niet alleen een perfecte bestemming voor een zonovergoten vakantie, maar ook voor een kampeervakantie. Met het blauw van de Middellandse Zee aan de ene kant en de mediterrane begroeiing aan de andere kant combineer je het beste van beide werelden. Beide in Sitges gesitueerde campings liggen op een steenworp afstand van de zee. Je verblijft er in je eigen tent, caravan of camper of boekt er een van de luxe huuraccommodaties zoals een stacaravan.

Reisorganisaties met campings in Rovinj die wij aanbevelen


Camping Sitges

De eerste camping in Sitges heet toepasselijk genoeg ook ‘camping Sitges’. Het kampeerterrein ligt op 700 meter afstand van het strand en op twee kilometer van het centrum. Heb je eens een dagje geen zin om naar het strand te lopen? Geen probleem, want deze camping biedt je ook een mooi zwembad. Precies tegenover het gezellige kampeerterrein ligt een bushalte. Wil je eens een dagje naar de Catalaanse hoofdstad Barcelona? Makkelijker kan het je niet worden gemaakt. Je kunt op deze camping een standplaats voor je tent of caravan huren, maar ook een bungalow boeken.

Camping El Garrofer

Ook deze camping ligt op twee kilometer afstand van het dorpje zelf. Het strand bereik je middels een wandelpad van 900 meter. Verblijf je in Sitges op een van de campings, dan kun je op deze nabijgelegen stranden niet alleen zwemmen, maar ook enthousiast deelnemen aan allerlei watersporten. Voor sportieve activiteiten buiten het helderblauwe water van de Middellandse Zee stap je op de fiets en volg je een van de routes in de directe omgeving.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...