Hotels in Salou

Ontspanning in een hotel in Salou

Salou is een badplaats met een veelzijdig karakter. Overdag geniet je er van de langgerekte, gouden zandstranden en ’s avonds kun je met je voetjes van de vloer in een van de vele cafés of clubs. Wat accommodatie betreft verdient een hotel in Salou volgens veel vakantiegangers de voorkeur. Zeker in de luxere hotels, eventueel op all inclusive basis, ontbreekt het je aan niets. Zo is in Salou het Golden Port hotel razend populair en staat ook hotel Las Vegas in Salou bekend als luxe. Wij zetten de meest geliefde hotels voor je op een rijtje.

Hotel Golden Port

Binnen Salou staat het Golden Port hotel bekend om zijn zwembaden en ruime zonneterrassen, waar je op een comfortabel ligbedje onder een parasol kunt neerstrijken. Voor de kinderen is er in deze viersterrenaccommodatie een apart zwembad. Een wandeling naar het centrum van Salou is dankzij het Golden Port hotel niet nodig: het hotel heeft diverse restaurants die het niet noodzakelijk maken om het terrein te verlaten. Het toeristische centrum ligt op 300 meter afstand en het strand op 900 meter.

Hotel Las Vegas

Hotel Las Vegas in Salou is net zo bruisend als de naam van deze viersterrenaccommodatie je doet vermoeden. Het hotel staat op een kleine heuvel aan zee, midden in het commerciële gebied. Behalve het strand heb je hier ook winkels, cafés en restaurants tot je beschikking. Culinair genieten kan overigens ook in hotel Las Vegas in Salou zelf, tijdens het mediterrane buffet met live cooking. In de pianobar van het hotel klinkt live muziek. Voor zowel kinderen als volwassenen is er een gevarieerd animatieprogramma.

Hotel Oasis Park

Met op slechts 500 meter afstand het grote strand van Salou en iets dichterbij Playa Capellans heb je met een verblijf in dit hotel in Salou aan zandstrand geen gebrek. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een duik te nemen in het zwembad van deze viersterrenaccommodatie. Maar daar blijft het in hotel Oasis Park niet bij; in het Spa Center met onder andere jacuzzi’s en een Turks stoombad kom je helemaal tot rust. Ook massages en schoonheidsbehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Na een verblijf in dit hotel in Salou voel je je gegarandeerd als herboren!

Hotel Princess H10

In hotel Princess H10, op loopafstand van zowel het strand als het centrum, geniet je daadwerkelijk van een prinsheerlijk verblijf. Het viersterrenverblijf behoort tot de binnen Spanje zeer gerenommeerde H10-keten. Het hotel heeft binnen Salou een zeer centrale ligging, direct aan het Europaplein. Zin in een gezellig terrasje, of op zoek naar een leuk souvenir om mee naar huis te nemen? Binnen een paar stappen sta je in het nieuwe centrum van de badplaats.

Hotel Blaumar

Het laatste en wederom met vier sterren gewaardeerde hotel in Salou in deze lijst is Hotel Blaumar. Hier verblijf je in een accommodatie die direct aan de boulevard is gelegen en op slechts 50 meter afstand van het strand ligt. Ook om het centrum te bereiken is weinig inspanning nodig: deze ligt op 200 meter afstand. Het hotel ligt in het rustigere deel van de badplaats en heeft ruime kamers. Kortom, de perfecte plek voor een prettige familievakantie.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...