Campings in Salou

Genieten op een camping in Salou

Salou behoort in de zomermaanden tot de drukstbezochte Spaanse bestemmingen. Niet zo gek, want als je de gouden zandstranden, de vele uitgaansmogelijkheden en de bezienswaardigheden in de badplaats en zijn directe omgeving bij elkaar optelt, ontstaat een betoverende formule. Een groot deel van de vakantiegangers besluit zijn vakantie op een van de campings in Salou in Spanje door te brengen. De meesten liggen op een steenworp afstand van het strand, zoals de ideaal in Salou gelegen camping La Siesta. Vakantiegangers genieten op een camping van de prachtige zandstranden, het toeristische centrum en natuurlijk de attractieparken.

Reisorganisaties met campings in Salou die wij aanbevelen


Luxe in Salou op camping La Siesta

Zoek je naar een accommodatie vol luxe in Salou, dan is camping La Siesta voor jou misschien wel een aantrekkelijke optie. De viersterrencamping is gunstig gelegen, op slechts vijf minuten loopafstand van het strand. Omdat je op deze camping in Salou in het hart van de badplaats verblijft, heb je geen auto nodig. Naast het strand zijn ook de winkels, restaurants, clubs en pretparken te voet bereikbaar. De camping zelf heeft ook meer dan genoeg faciliteiten te bieden. Het grote, groene terrein heeft bovendien meer dan genoeg schaduwrijke plaatsen en biedt hoogzomer ook animatie.

Camping & Resort Sangulí

Een flinke portie luxe vind je ook op Camping & Resort Sangulí, een van Europa’s beste campings. Hij behoort dus tot de campings in Salou én Spanje die zich het absolute neusje van de zalm mogen noemen. Camping & Resort Sangulí ligt tegenover het strand Ponent de Salou en de Sangulí Beach Club. Het strand en de camping worden door een weg en een treinspoor van elkaar gescheiden. Camping Sangulí is in twee zones opgedeeld; aan de ene kant bevindt zich het kampeerterrein en aan de andere kant een themapark met Afrikaanse, Polynesische, Caribische én Mediterrane sfeer.

Camping Platja Cambrils: gezellige gezinscamping

Camping Platja Cambrils behoort tot de campings in Salou in Spanje die net buiten de badplaats zijn gelegen, om precies te zijn tussen Salou en Cambrils in. Deze camping ligt op ongeveer 200 meter afstand van het strand, maar heeft ook een ruim zwembad voor de liefhebber. Voor de kinderen is er een apart zwembad. Vanaf deze camping kun je Salou gemakkelijk per fiets bereiken. Een tweewieler kun je huren bij de receptie. Koken hoef je op deze camping niet: op  het terrein en op het strand bevinden zich eettentjes.

Voor iedereen de ideale camping

Zoek je een camping in Salou of in de directe omgeving van deze badplaats, dan kom je al gauw tot de conclusie dat er een groot aanbod bestaat. Behalve de basic campings voor vakantiegangers met een beperkt budget zijn er ook de luxe campings aan zee of dicht bij zee. Kortom, elke vakantieganger vind hier wel een camping die passend is bij zijn portemonnee én zijn voorkeuren. Het vakantieseizoen loopt officieel van april tot en met oktober. Een groot deel van de campings in Salou is buiten die periode gesloten, alhoewel sommigen het hele jaar door te boeken zijn.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...