Over ons

Op Istrie.nl vind je alle informatie over Istrië, het populaire vakantiegebied in Kroatië/ Kom te weten wat de leukste plaatsen in deze regio zijn of bekijk de populairste bezienswaardigheden. Je vindt hier tevens de beste hotels, de leukste campings en tips om goedkope vliegtickets te boeken.

DBSW Travel Media B.V.

Met ruim 80 verschillende eigen reiswebsites is DBSW Travel Media een online mediabedrijf dat zich sterk aan het profileren is in de reisbranche. Wij helpen reisorganisaties, vliegtuigmaatschappijen, webshops en alle andere bedrijven die raakvlak hebben met de reisbranche bij het versterken van hun online naamsbekendheid en organische posities Google.

Een greep uit ons portfolio

In het uitgebreide portfolio van DBSW Travel Media vind je meer dan 80 websites gerelateerd aan reizen! Voor deze uiteenlopende websites bieden wij allerlei advertentiemogelijkheden aan. Benieuwd welke websites bij ons portfolio horen? We hebben enkele voorbeelden voor je op een rij gezet!

Samenwerken of contact opnemen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? Wil je goede resultaten bereiken in de travel branche, in de hele funnel en tijdens elke fase (see, think, do en care)? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...