Succesvol Adverteren

Bereik jouw doelgroep op een effectieve manier middels een advertentiecampagne op Istrië!

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Aangezien wij op basis van het affiliate model samenwerken met diverse organisaties, plaatsen wij geen betaalde advertorials of tekstlinks naar reisorganisaties of websites die wij als concurrenten in de zoekmachines beschouwen.

Wij staan wel open voor samenwerkingen met partijen die niet direct concurreren met Istrie.nl in de zoekmachines. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Affiliate partner worden

Wij werken met diverse partijen samen op basis van het affiliate model. Is jouw organisatie aangesloten bij een affiliate netwerk en zou je graag met ons willen samenwerken? Laat dan een bericht achter via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

  Handige tips & blog

  Porec Kroatie

  De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

  We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

  Droomvakantie Istrië

  Een droomvakantie in Istrië

  Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...